Valeč - SK Radkovice

26.08.2012 08:38

 

Valeč SK Radkovice 2:1 (2:1)

Sestava: Chocholouš Mirek - Nedvědický Karel, Pekárek Mirek, Hlouch tonda, Dobrovolný Radek - Zahradník Jan, Diviš Pavel, Olšanský Aleš, Odstrčil Radek - Pevný Milan, Žákovský Standa.

Branka hostů: Olšanský

 

Ve třetím mistrovském utkání jsme zajížděli na půdu favorita do Valče. Nutno dodat, že jsme do Valče přijeli v hodně oslabené sestavě, a v útoku se dokonce objevil i Standa Žákovský, který už dlouhodobě nehraje. Za to mu patří díky, bez něj by nás bylo pouze 10. Jsme rádi, že se najde i takový člověk, který nám je schopen pomoci, i když na fotbal chodí jako divák.

V sestavě muselo dojít k několika změnám, ať už vynou zranění, nemoci nebo dovolené. Začátek utkání se nám taky díky nesehranosti nevyvedl.

Domácí se rychle ujali vedení z penalty, které předcházel faul na hostujícího stopera, ale ten rozhodčí nechtěl vidět a pískal až penaltu, která byla hodně přísná. Celý první poločas provázela utkání značná nervozita, ať už na straně domácích či na straně hostů. Po jedné standartní situaci domácí upravili skóre na 2:0. Od té doby jakoby domácí přestali hrát a hosté se dostávali čím dál víc do hry. Z počátku se hosté osmělovali pouze střelami z dálky. Později se přidala i kombinace, a hosté domácí občas přitlačili na jejich polovinu. Domácí pouze nakopávali dlouhé míče na útočníky, kteří hráli opravdu agresivně a místy až za hranicí únosnosti. Rozhodčí to nechával bez povšimnutí. Jak už jsem psal, hosté se osmělovali čím dál více, z jedné akce krásně vystřelil Pevný, domácí brankář ale střtelu vyrazil na roh. Na konci poločasu se radovali hosté, když se povedlo vstřelit branku Olšanskému 2:1.

Druhý poločas nepřinesl změnu stavu, hosté měli nekolik slibných příležitostí na srovnání, ale štěstíčko nám při zakončení chybělo. Jelikož hosté vše vrhali do útoku vznikaly situace, kdy domácí chodili do brejků. Hosté tyto situace ustáli, ale vstřelit vyrovnávací branku se jim nepodařilo. Zápas tak skončil 2:1 pro domácí. 

Věřme, že v dalším zápase se nám podaří na domácí půdě zvítězit a připsat si do tabulky další bodíky. Na naši půdu přijede nováček z Koutů.

Rád bych touto cestou pozval všechny fanoušky na sobotní odpoledne.