Třebenice - SK Radkovice

08.09.2012 22:44

 

Třebenice – SK Radkovice 3:1 (2:1)

Sestava: Chocholouš Mirek - Hlouch Tonda, Pospíchal Zdeněk, Hlouch Milan, Růžička Tomáš - Makovička, Diviš Pavel, Pekárek Mirek, Pevný Milan - Diviš Patrik, Olšanský Aleš.

branka hostů: Diviš Patrik

 

Hosté přijeli do Třebenic s vidinou odčinění domácí porážky. Bohužel od začátku se jim nedařilo tak jak by chtěli. Třebenice měli prvních dvacet minut převahu a hosty k ničemu vážnějšímu nepustili, sami se však k vážnějšímu ohrožení branky nedostali. Za zmínku stojí pouze faul na hostujícího hráče ve vápně, kterého si nevšiml jak pomezní, tak ani hlavní rozhodčí. V dalším průběhu hry se domácí dostali k několika šancí. Za zmínku stojí ta gólová, domácí útočník se ve vápně dostal k míči a hostující obraně včetně brankáře nedal šanci. Domácí se ujali vedení 1:0.

Hosté trochu přidali ale na pozornou obranu domácích to stále nestačilo. Akce hostů stále brzdila nepřesnost a špatný povrch hřiště. Na tvrdším povrchu jsme snad hráli pouze na našem hřišti, když tam nebyla ještě tráva :-).

Do konce poločasu domácí navýšili svůj brankový účet, to když z pravé strany odcentroval domácí záložník a před bránou našel svého spoluhráče, který se nemýlil. Souboj s hostujícím hráčem při zakončení, by se dal posoudit jako nedovolený, píšťalka pana rozhodčího ale zůstala v klidu.

V druhém poločase se očekával tlak hostů, bohužel tento tlak byl opět bržděný nepřesností. Po jedné z akcí se ale hosté dočkali, Pavel Diviš svojí pěknou přihrávkou vybídl ke vstřelení branky svého syna Patrika Diviše a ten s přehledem zakončil. Hosté tedy vykřesali naději v podobě snížení na 2:1. Bohužel další šance nepřicházeli a domácí podnikali nebezpečné protiútoky. Z jednoho brejku se uvolnil domácí útočník a nekompromisně zakončil, 3:1 znamenalo konec šancí na zisk aspoň jednoho bodu. I když se po vstřelení branky na 3:1 hosté ještě snažili, bohužel se jim s výsledkem nepovedlo nic udělat.

Zápas opět provázeli emoce jak hostů, tak domácích. Velký podíl na tom měl však hlavní rozhodčí, kterému se řízení zápasu moc nepovedlo. Pro domácí to dopadlo dobře, pro hosty už to tak dobré nebylo. Bohužel, jedeme dál.

Z Třebenic tedy odjíždíme bez bodů, je to již třetí porážka v řadě. Doufejme, že se výsledky zlepší a v příštím kole se naladíme na vítěznou vlnu.

Touto cestou bych chtěl pozvat všechny fanoušky na nedělní zápas, který se hraje již od 15:30 na domácím hřišti s Rouchovanama.