Smrk vs Radkovice

21.08.2011 08:13

 

Smrk  - Radkovice  0 : 5 (0:2)

 

Branky: vlastní, Pevný Milan 2, Olšanský Aleš, Diviš Pavel.

 

Sestava: Hlavnička Jiří – Hejda Tomáš, Hlouch Milan, Pekárek Marek, Diviš Pavel, Jelínek Radek, Pitor Mirek (80´Klouda Olda) – Olšanský Aleš, Pevný Milan

 

K zápasu jsme přijeli jen s 12 hráči, ale nastoupili jsme v dobré sestavě. Zápas jsme začali aktivně a domácí se je sporadicky dostávali na naši polovinu. Měli jsme již od začátku šance, ale špatnou koncovkou byly na nic. Ve 22 minutě po centru Radka Jelínka si domácí dali vlastní branku. Za devět minut dal druhou branku Radkovic Milan Pevný. Byly další šance, ale ta jsme nevyužili. V závěru poločasu kopali domácí trestný kop, ale bombu pod břevno Jirka vyboxoval na roh. Po kopu z rohu a odraženém míči napřáhl domácí hráč k další ráně, ale Jirka Hlavnička byl opět na místě.

Poločas skončil 2:0. Na začátku druhého poločasu se domácí zlepšili, ale jen po velké vápno. Postupně se hra začala vyrovnávat a Radkovice opět získávali převahu. V 76 minutě po střele Pavla Diviše, kterou brankař jen vyrazil Milan Pevný dal třetí gól. V samotném závěru zápasu utekli z půlky hřiště domácím obráncům nejdříve Aleš Olšanský a zvýšil na 4:0 a to v 86 minutě a v 88 minutě utekl Pavel Diviš a stanovil konečný výsledek na 5:0. Zápas řídil ke spokojenosti obou stran pan Ošmera.  V neděli na hřišti v Radkovicích přivitáme naše sousedy z Myslibořic a po delší době opět dojde na souboj dvou sousedních vesnic.