SK Radkovice vs. Valeč přípr.4+1

26.09.2010 17:45

Na další zápas starší přípravky jsme vyrazili do Valče.

Do prvního zápasu přivedl kapitán Roman Žák na hřiště: Brankář Martin Žák a dále Aleš Kočí,Hlouch Lukáš,Hlouchová Helena,Smolka Ondřej,Fňukal Jan.

Průběh prvního zápasu jsme měli pevně v rukou,a góly Honzy Fňukala,Aleše kočího,Romana Žáka a Lukáš Hloucha jsme nedali soupeři šanci,který dokázal pouze korigovat skore,které se zastavilo na 8:2 pro naše mladíky.

Do drhého zápasu předal Roman Žák kapitánskou pásku bratrovi Martinovi,a stejně si vyměnili i posty na hřišti.

Rychlím gólem jsme šli do vedení,hra se přelévala ze strany na stranu. Trenéři Valče měli plnou lavičku náhradníků,složili dvě silné čtverky,a stejně jim ještě další hráči čekali na příležitost zasáhnou do hry. Během první půle soupeř srovnal na 1:1 a ihned po rozehře  vrátli vedení opět na naší stranu jeden ze jmenovaných hráčů.

O poločase jsme klukům domlouvali,že bude potřeba dát rychle třetí gól a tím uklidnit hru,o což se následně pokoušeli  Fňukal,Kočí, a Hlouch,ale bohžel štěstí nám nepřálo,a navíc sme museli odolávat velkému tlaku soupeře.

Že štěstí není na naší straně ukázali i nastřeleé tyčky a mnoho střel těsně vedle brány.Největší smůlu měl střelec Lukáš Hlouch,který vypáli na golmana Valše,od tyčky míč putoval za čáru,na čáře se odrazil balon od drnu,ťukl o druhou tyč,a šel ven z brány.

Pod neustálým tlakem Valče sme prováděli rychlé výpady do obrany soupeře,kde předváděli úžasné akce Aleš s Lukášem a Honzem,a nakonec jsme míč dotlačili do brány po důrazném výpadu Lukáše Hloucha.

Po gólu přišlo na naše kopačky uklidnění a na Kopačky Valče ještě větší snaha dát gól,což se jim v poslední minutě podařilo,ale víc už se nestalo,a vypukla obrovská radost.

Hlavně v druhém zápase kluci odvedli výtečný výkon,a doslova bránili jako by jim šlo o život.V prvním zápase si zahráli všichni dost,v druhém byly více ve hře tahouni mužstva.Vzhledem k tomu,že někteří hráči Valče si nezahráli vůbec,tak můžeme být všichni spokojení.

Počty gólů u hráču záměrně neuvádím,jsme tým,a je jedno kdo góly dává.