SK Radkovice - Rouchovany

16.09.2012 20:26

 

SK Radkovice – Rouchovany 2:3 (2:3)

Sestava: Chocholouš Mirek - Hlouch Tonda, Růžička Tomáš, Hlouch Milan, Diviš Lukáš - Pospíchal Zdeněk, Diviš Pavel, Pekárek Mirek, Hejda Tomáš - Pevný Milan, Diviš Patrik.

Diváci, kteří přišli na zápas o minutu později, přišli o úvodní branku utkání. Ano, je to tak, domácí si nepohlídali začátek utkání, a hned z prvního nákopu dostal hostující útočník Rouchovany do vedení 0:1. Tento okamžik se promítl do celého utkání a domácí obrana nepůsobila tak pevně, jak tomu bylo dříve.

Bohužel, domácím opět nefungovalo zakončení a v několika slibných příležitostech selhávali jeden po druhém. To hosté přijeli s taktikou, která jim vycházela. Ze zabezpečené obrany podnikali velice nepříjemné protiútoky, se kterými si domácí obrana nevěděla rady. Po jednom z nich se na vápně ocitl nikým neatakovaný útočník, zpracoval si míč a ranou k tyči navýšil skóre 0:2. Domácí to však nepoložilo a po několika šancích se jim povedlo po závaru před hostující brankou snížit Pekárkem 1:2. Další šance na sebe nenechaly dlouho čekat, bohužel Diviš Pavel tváří tvář hostujícímu brankáři šanci nedokázal proměnit. Hosté po vstřelení druhé branky polevili a nedostávali se tolik k zakončení, při některém zakončení chyběla přesnost. 

Domácí si stále vytvářeli další šance, bohužel se jim je nedařilo proměňovat. Po špatné rozehrávce hostů se k míči za vápnem dostal Pospíchal, napřáhl a nechytatelnou střelou srovnal na 2:2.

Bohužel tento stav moc dlouho nevydržel a do konce první půle se hosté ujali opět vedení 2:3.

Do druhé poloviny chtěli domácí stav otočit, šancí na to bylo plno, bohužel ani jedna tam nepadla. Během druhé poloviny šance postupně spalovali Pekárek, Diviš, Pevný a Pospíchal. Z toho, že domácí všechno vsadili na útočení, pramenily i brejky hostů, ti však svoji nepřesností nedokázali skóre navýšit a nechávali stav utkání otevřený až do konce. Bohužel, jak jsem psal dříve, šancí jsme měli na dva zápasy a nedokázali jsme je proměnit.

Bohužel další prohra je na světě, a my se krčíme se čtyřmi body na 11. místě tabulky. Příští týden zajíždíme do Čechtína, kde se utkáme s týmem Přibyslavic B. Doufáme, že domácí hráči poladí svá mířidla a pár šancí promění.

Jestli jsem v neproměňování šancí na někoho zapomněl, tak se omlouvám, bylo jich tolik, že si je všechny nepamatuju.