SK Radkovice - Myslibořice

16.10.2012 17:47

 

SK Radkovice – Myslibořice 1:6 (1:0)

Sestava: Chocholouš Mirek - Hejda Tomáš, Diviš Pavel, Hlouch Milan, Dobrovolný Radek - Odstrčil Radek, Pevný Milan, Pekárek Mirek, Růžička Tomáš - Pospíchal Zdeněk, Diviš Patrik.

Branky za domácí: Pospíchal

 

Další zápas na který nebudu moc vzpomínat v dobrém, bylo domácí derby s Myslibořicemi. V první půli byla hra vyrovnaná, hosté měli několik náznaků šancí po špatné rozehrávce domácích. Domácí se ujali vedení po individuální akci Pospíchala 1:0. To bylo ze strany domácích vše. Druhou polovinu zápasu jsme absolutně takticky nezvládli. Po rychlém srovnání hostů přišla další rána pro domácí hráče v podobě druhé branky, stav byl 1:2. Za tohoto stavu Pekárek nevyužil dvě jasné šance, kdy v první střílel těsně vedle a ve druhé trefil pouze tyč. Domácí vrhli všechny síly do útoku a zapomněli bránit, hosté toho využili a do otevřené obrany podnikali své nebezpečné brejky a trestali domácí obranu. Ve druhém poločase se jim podařilo vstřelit hned 6 branek a tím dostali soupeře na kolena.

K tomuto zápasu bych chtěl jenom říct, že taktika ve fotbale má své opodstatnění, bohužel nedrželi jsme se toho a byli jsme potrestáni, takový je fotbal.

Myslím si, že fotbal se oku fanouška musel líbit, sice asi jen hostujícím, ale tak už to chodí.

K zápasu už nemá cenu více psát, jenom bych zdůraznil, že pokyny, co si řekneme v kabině, by se měli dodržovat a lépe se připravit na soupeře. Nejlépe den předem, někeří jednotlivci ví, o kom tu mluvím.