SK Radkovice - Kralice

17.08.2012 12:56

SK Radkovice – Kralice 4:0 (2:0)

Sestava: Chocholouš Mirek - Hejda Tomáš, Růžička Tomáš, Hlouch Milan, Odstrčil Radek - Zahradník Jan(75´ Diviš Lukáš), Diviš Pavel, Pekárek Mirek, Pospíchal Zdeněk - Pevný Milan (85´ Kudlík Pavel), Olšanský Aleš.

Branky: 15´ Pevný, 33´ Olšanský, 55´ Pekárek, 65´ Zahradník.

Rozhodčí Coufal, asistent Kudlík

 

Domácí hráči chtěli zahájit sezónu vítězně, těžký úkol před nimi nestál, přijel přeci nováček soutěže z Kralic. O Kralicích jsme moc informací neměli, věděli jsme jenom to, že doma umí zahrát ale venku je to s předvedenou hrou slabé a to se projevilo i dnes. Z naší půdy se body odváží jenom těžce, před Kralicemi stál tedy hodně těžký úkol.

Domácí vstoupili do zápasu nebojácně a od začátku přitlačili soupeře na jejich polovinu. Hosté hrozili pouze z brejků, kterých v první polovině moc nebylo.

Na domácích byla vidět nervozita z prvního zápasu v podzimní části doma a finální fáze nebyla moc kvalitní . V 15. minutě se ale na levé straně uvolnil Pekárek a krásným centrem našel hlavu Pevného, který se nekompromisně trefil hlavou, stav byl tedy 1:0 pro domácí. Domácí se po vstřelené brance uklidnili a šancí domácích přibývalo. Další gólovou akci rozjel Diviš, kdy si všiml nabíhajícího Pekárka ve vápně, ten se uvolnil a přihrávkou pod sebe nabídl Olšanskému gólovou šanci, Olšanský ve 33. minutě tedy zvýšil na 2:0. Za tohoto stavu se šlo i do kabin. Hosté měli jenom pár nedotažených náznaků šancí a několik nepřesných střel. V první polovině stojí za zmínku pouze rána z vápna, kterou vytáhl domácí brankář nad břevno.

Druhý poločas si domácí pohlídali a nedovolil hostům snížit. V 55. minutě si na nákop za obranu Hloucha naběhl Pekárek. Sám proti hostujícímu brankáři nezaváhal a zvýšil na 3:0.

Několik dalších akcí bylo nevyužito, za zmínku stojí šance Olšanského, který sám před brankářem nedokázal tuto proměnit šanci. Dalších několik slibných šancí vznikalo na levém křídle. V dobrém světle se tam představoval Pospíchal, který svými nebezpečnými centry hledal útočníky ve vápně. Po jeho centru zvyšoval na 4:0 Zahradník v 65. minutě. Domácí možná konec zápasu trochu vypustili a do hry se dostali i hosté. Jejich počínání však zastavovala zkušená obrana nebo jejich nepřesnost.  Za zmínku stojí střela z úhlu, kterou bravurně zlikvidoval domácí brankář.

Lepší vstup do sezóny si hráči SK Radkovice nemohli přát, v dalším zápase přivítáme opět na domácí půdě celek Koněšína. Všechny příznivce fotbalu bych touto cestou chtěl pozvat na další domácí zápas.

Na konci tohoto reportu bych chtěl poděkovat fanouškům za podporu a za hlasité povzbuzování. Doufáme, že na příští zápas přijdete v hojném počtu a uslyšíme Vaše hlasité povzbuzování.