SK Radkovice - Koněšín

22.08.2012 20:31

 

SK Radkovice – Kralice 2:2 (1:1)

Sestava: Chocholouš Mirek - Dobrovolný Radek, Růžička Tomáš, Hlouch Milan, Odstrčil Radek - Zahradník Jan, Diviš Pavel, Pekárek Mirek, Pospíchal Zdeněk - Pevný Milan, Olšanský Aleš.

Branky za domácí: Diviš, Olšanský

 

 

Druhé mistrovské utkání jsme opět sehráli na domácím hřišti. Bohužel jsme se museli obejít bez několika hráčů a sestavu jsme slepili jen tak tak.

Utkání se hrálo za čtyřicetistupňového horka a poločasy musely být rozděleny na dva úseky, aby se hráči mohli osvěžit.

Hosté přijeli se značně obměněným kádrem a na jejich hře to bylo od začátku vidět. Domácí se nemohli dostat do tempa a hosté je přehrávali.

Po několika šancích hostů přišel nešťastný trest, to když z vápna hostující hráč nastřelil domácího hráče a od něj se míč odrazil do branky. Hosté tedy vedli 0:1. Domácí tento stav chtěli změnit a pustili se do ofenzívy. Bohužel to nešlo tak hladce jako proti Kralicím a některým hráčům dělalo velké problémy teplo. Po jedné slibné akci hostů se hra přenesla na polovinu hostů, tam se míče ujal Diviš, prošel hostující obranou a nekompromisně uklidil míč podél hostujícího brankáře 1:1. To bylo ze strany domácích do konce poločasu vše.

Do druhého poločasu šli domácí s tím, že zkusí stav otočit. Bohužel tato skutečnost se jim nevedla díky nepřesné hře. Naopak to byli hosté, kteří udeřili. Po pěkné akci se ujali vedení 1:2. Domácím se stále nedařilo a pokud se dostali do zakončení bylo to velice nepřesné. Domácí se ale nevzdávali a nakopávali jeden míč za druhým na hostující obranu. Z posledního nákopu krásně hlavou přehodil hostujícího brankáře Olšanský a srovnal na 2:2. Po rozehrání rozhodčí ukončil utkání.

Bohužel tento zápas patřil mezi ty nepovedené. Snad se příště domácím fanouškům odvděčíme výhrou. Na další zápas zajíždíme do Valče. Tento celek loni hrál okresní soutěž. Uvidíme, jak se náš tým popasuje s tímto soupeřem. Věříme, že si nějaký slušný výsledek přivezeme a hlavně, že si nějaký ten bodík přivezeme.