Rudíkov B - SK Radkovice

15.04.2012 10:48

 

Rudíkov B - SK Radkovice (1:1) 1:3

branky SK Radkovice: Dufek 40. minuta, Diviš Pavel 63. minuta, Olšanský 87. minuta

 

Sestava:

 V průběhu zápasu do hry zasáhli Dobrovolný Radek, Diviš Patrik, Růžička Tomáš

 

Hráči Radkovic přijeli do Rudíkova v dobré náladě, jak pak by ne, když se jim minulý zápas s Lipníkem podařil tak skvělí druhý poločas kde z 0:2 dokázali srovnat na 2:2 a měli ještě několik šancí na obrat.

To náš soupeř má jiné starosti, po 16. odehraných kolech má pouze jeden bod za remízu z Rouchovan a neví jak z krize ven.

Již od začátku zápasu bylo zřetelné, kdo bude mít navrch. Hráči Radkovic sice moc aktivitou nehýřili a domácí hráče přehrávali, několik slibných akcí hostů většinou končilo na nepřesné finální přihrávce nebo přestřelením branky. Přesných přihrávek hostujících hráčů se v první půli nedalo moc vidět. Z toho pramenili rychlé brejky domácích. Po jednom brejku se domácí dostali k zahrávání rohu. Domácí hráč přesně nalezl snad nejmenšího hráče ve vápně a po nedorozumění hostujícího brankáře s bránícím hráčem uklidil míč do sítě. Domácí se tedy překvapivě ujali vedení 1:0.

Na hostujících hráčích byla vidět značná nervozita ale taky odhodlání otočit výsledek. Zlepšila se rozehrávka a trochu i pohyb a hned jsme se dostávali do slibných šancí. Po jedné z nich se dostal k míči Dufek, ten si krásně přehodil brankáře a zakončoval do prázdné branky, stav byl tedy 1:1.

Domácí se do konce prvního poločasu dostali ještě asi do dvou slibných příležitostí, ze kterých při troše štěstí mohli vstřelit branku. Poločas tedy skončil 1:1.

Do druhého poločasu udělali hosté jednu změnu, na kraj zálohy se stáhl Pevný a do útoku šel bojovat Diviš Patrik. Druhý poločas začal náporem hostů a domácí se téměř k ničemu nedostali. Po jednom rozehrávání rohu domácí obrana zaspala, Hlouch Tonda si vzal míč a krásně vystřelil z hranice vápna, bohužel pro hosty střela skončila pouze na brankové konstrukci. Tlak hostů sílil a tím přicházelo víc šancí. Postupně se do šancí dostávali Dufek, Jelínek, Olšanský, bohužel pro hosty ani jedna šance neskončila brankou. Hrálo se dál a další šance přicházeli, po jedné z nich se odražený míč dostal na vápno, toho se ujal Diviš Pavel a krásnou ranou levačkou pod břevno, nedal domácímu brankáři šanci a hosté se ujali vedení 1:2. Po vstřelení druhé branky bylo vidět, že z hostujících hráčů opadla nervozita a hrálo se jim podstatně lépe. Hosté kontrolovali hru a podnikali rychlé brejky, kterým však chybělo přesné zakončení. Domácí se v podstatě v druhém poločase k ničemu nedostali, buď stříleli nepřesně, nebo z velké vzdálenosti a to nemohlo hostujícího brankáře překvapit.

Asi v 86. Minutě se k míči dostal Diviš Pavel, ten našel na pravém křídle hrajícího Jelínka, ten si převzal míč, uvolnil se a zatáhl míč až do vápna, tam přesnou přihrávkou našel Olšanského a ten zvýšil na 1:3 pro hosty.

Po 90. minutách tedy byli šťastnější hosté, ale výhra se nerodila jednoduše, řekl bych, že toto vítězství bylo hodně vydřené a domácí hráči nám hodně zkomplikovali cestu za třemi body.

V dalším kole nás čeká velice silné mužstvo Rapotic B, které si určitě přiveze posily z áčka. Touto cestou bych chtěl všechny fanoušky pozvat na nedělní zápas.