Rapotice B - SK Radkovice

08.10.2012 18:58

 

Rapotice B – SK Radkovice 2:2 (1:1)

Sestava: Chocholouš Mirek - Hlouch Tonda, Diviš Pavel, Hlouch Milan, Dobrovolný Radek - Růžička Tomáš, Pevný Milan, Pekárek Mirek, Odstrčil Radek - Pospíchal Zdeněk, Olšanský Aleš.

branka hostů: Pospíchal, Pevný

 

Za velice nepříznivého počasí jsme nastoupili na horké půdě v Rapoticích. Celou první půlku se hrálo za stálého deště a terén byl velice obtížný, hráči se nevyvarovali několika chyb, kdy se míč zastavoval v kalužích a vytvářely se šance pro soupeře. Tento fakt byl vidět na obou stranách.

Toto počasí jakoby nahrávalo více do karet hostům, první půlku hosté sehráli velice slušně a po rohovém kopu se dostali do vedení. Zvýšit skóre mohl Olšanský, ale míč mu po centru na mokrém povrchu špatně odskočil a míč do brány nedostal.

Naopak domácí z několika šancí hrozili střelbou, ale štěstí stálo na straně hostí. U další šance domácích už tomu bylo jinak, domácí útočník se uvolnil a krásnou střelou na zadní tyč srovnal skóre na 1:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Během druhé půle sice přestalo pršet, ale terén byl stále hodně podmáčený. Průběh druhé půle byl vyrovnaný. Optickou převahu měli domácí, kteří se snažili na těžkém terénu více kombinovat. Moc se jim to nedařilo a tížený obrat se nekonal. Naopak hosté hrozili z brejků. Po jedné strátě domácích na půlce se dostali hosté do brejkové situace. Pospíchal zatáhl míč a naservíroval jej před bránu Pevnému, ten konečně protrhl střeleckou smůlu a dostal hosty opět do vedení 1:2. 

Domácí se snažili s tímto stavem něco udělat. Do hry se dostali posily z áčka, a od té chvíle se hosté pouze bránili a odkopávali. Bohužel z jednoho špatného odkopu se k míči na vápně dostal střídající hráč a ten se nemýlil. Krásnou střelou k tyči srovnal na 2:2.

Hosté po srovnání trochu ožili a ještě se snažili kombinovat. V poslední minutě měl na kopačce vítězství Pevný, bohužel na těžkém terénu míč netrefil, a tak utkání skončilo asi spravedlivou remízou.

Z půdy favorita si tedy vezeme alespoň bod a do dalších kol můžeme jít s klidnou hlavou. V dalším kole nás čeká velké derby, přivítáme na domácí půdě Myslibořice.

Touto cestou bych chtěl pozvat všechny fanoušky, aby nám přišli v neděli v 15:00 hod. fandit.