Radkovice vs Myslibořice

09.09.2011 14:34

 

Radkovice  -  Myslibořice    5 : 0   (3:0)

 

Branky Pevný Milan 2, Olšanský Aleš 2, Hejda Tomáš

 

Sestava:  Hlavnička Jiří-Hejda Tomáš(80´Dobrovolný Radek, Hlouch Milan, Pekárek Marek, Padělek Zbyněk,-Dufek Josef (Diviš Lukáš) Jelínek Radek, Pitor Mirek(70´Štrunc Jakub) – Pevný Milan, Olšanský Aleš

 

V dalšímí nového ročníku soutěže jsme přivítali na svém hřišti hráče z Myslibořic.Zápas začal náporem domácích. Domácí měli hru pod kontrolou a brzy se dostali do vedení brankou Milana Pevného. Po brance byl za napadení protihráče vyloučen hráč Myslibořic Hrbáček a to byl zlom ve vývoji utkání. Do poločasu zvýšili radovští hráči brankami Tomáše Hejdy, střelou z 20 metrů na 2:0, a pak ještě skoroval Aleš Olšanský, kdy utekl obraně a zvýšil na 3:0. Tak také skončil poločas.  Druhý poločas měli domácí hru ve své moci, ale někdy laxní přistup způsobil, že i Myslibořice se dostali do šance, ale tyto nevyužili, ani takový kanonýr jakým je jejich hráč Svoboda.

Pak další branky Radkovice dali opět Aleš Olšanský a poslední po krásné akci dal pátou branku opět |Milan Pevný. Zápas před pěknou návštěvou řídil s přehledem rozhodčí pan Macek a na čárách mu pomáhali pánové Kovář a Čejka.