Radkovice vs Budišov-Nárameč B

08.10.2011 18:05

 

Radkovice  -  Budišov-Nárameč B    7 : 3  (4:1)

 

Sestava:  Hodrment (23´ Štrunc) – Hlouch Antonín, Pitor Mirek, Hlouch Milan, Dobrovolný Radek – Štrunc Jakub(23´Dufek Josef), Diviš Pavel, Pekárek Mirek, Jelínek Radek – Olšanský Aleš, Pevný Milan

 

Branky: Pevný Milan 2, Štrunc Kuba, Pekárek Mirek, Jelínek Radek, Diviš Pavel, Olšanský Aleš

 

K zápasu jsme nastupovali v okleštěné sestavě. Pro nemoc či zranění scházeli Marek Pekárek, Tomáš Hejda, brankář Hlavnička Jirka, Padělek Zbyněk. Kvůli pracovním povinnostem Tomáš Vetchý. Zápas se po Radkovice nezačal vyvíjet dobře. Ve 4 minutě po rohovém kopu se z hranice velkého vápna  opřel hostující Chalupa a hosté vedli 1:0. Pak jakési náznaky měli i domácí, ale nic. Po chybné rozehrávce se dostali do brejku opět hosté ale Petr Hodrment byl proti. Vytáhl střelu na rohový kop. V 17 minutě ovšem po chybě brankáře hosté opět střelou snad ze  40 metrů dostávají do vedení 2:0 brankou opět Chalupy. V 23 minutě však Kuba Štrunc si vzpomněl na střelbu a bombou z 30 metrů snížil na 1:2. V této době dochází ke střídání brankářů. Do brány jde střelec branky Kuba Štrunc a na jeho místo jde do hry Pepa Dufek, ne zcela zdráv.

Domácí od této chvíle převzali iniciativu a jeden útok za druhým se valí na branku soupeře. Po několika dobrých šancí se dostal ke střele Míra Pekárek v 33 minutě a je vyrovnáno. Domácí pokračuji v tlaku a v 38 minutě Milan Pevný strhává vedení na stranu domácích. Vedeme 3:2. Ovšem o dvě minuty později se konečně trefuje i Radek Jelínek a zvyšuje na 4:2 a tak končí i první poločas. Ve druhém poločase pokračuji domácí v dobré hře a v 59 minutě po pěkné akci zvyšuje na 5:2.   O chvíli později v 63 minutě zvyšuje po sólu na 6:2 Pavel Diviš.

Pak měli domácí několik vyložených šancí, ale branku vstřelil až v 80 minutě Aleš Olšanský a zvýšil na 7:2. V 85 minutě hosté snižuji brankou Suchánka na konečných 7:3. Zápas za pěkného počasí a dobré divácké kulise rozhodoval pan Jeřábek. Další zápas sehrají Radkovice v sobotu v 15 hodin na hřišti v Jaroměřicích.