Radkovice-Třebenice

26.04.2013 06:51

 

SK Radkovice – Třebenice 1:3 (0:1)

Sestava: Chocholouš - Hlouch Tonda, Hlouch Milan, Pitor Mirek, Dobrovolný Radek - Diviš Milan (65´ Vejtasa Petr), Diviš Pavel, Pospíchal Zdeněk, Hlouch Pavel (48´ Štolz Vaclav) - Růžička Tomáš, Olšanský Aleš. 

Branky: Radkovice: 60´ Diviš Pavel na 2:1, Třebenice: Smílek 40´ 1:0, Machát 52´ 2:0, Smilek 88´ 3:1.

 

Domací nastoupili do prvního jarního zápasu ve značně pozměněné sestavě a předvedená hra tomu taky odpovídala. Domácí se nemohli dostat do tempa a nedařilo se jim kombinačně. Hosté kteří v minulém kole porazili vedeoucí tým z Hartvikovic vypadali rozehranější ale žádný zázrak to nebyl. Z posledních vzájemných zápasů to byl od hostů velice matný výkon, bohužel i tento výkon na domácí stačil. Do první velké šance se dostal domácí Růžička, v průniku místo střeli volil kličku a ta se mu nepovedla. Hosté hrozili z brejků, ale nedokázali je proměnit ve vedoucí branku. To se povedlo až hostujícímu útočníkovi, který dostal více prostoru a prostřelil domácího brankáře.

Do druhé půlky nastoupili domácí s tím, že vyrovnají hru i skóre. Bohužel se moc do vyložených šancí nedostávali. Naopak hosté po přímém kopu zvýšili na 0:2.

Domácí obratem z přímého kopu korigovali na 1:2 Pavlem Divišem, ale to od domácích bylo vše. Hosté pak v závěru ještě vstřelili pojistku na 1:3 a asi zaslouženě si odváží 3 body. Hosté byli fotbalovější a bylo vidět, že na každém postu hraje kvalitní hráč se zkušenostmi, to v našem případě se říct bohužel nedá a předvedená hra byla v některých pasážích bez nasazení a fotbalového umu.