Kralice - Radkovice

02.05.2013 12:40

 

Kralice – SK Radkovice 1:3 (1:3)

Sestava: Chocholouš Mirek - Hlouch Tonda, Hlouch Milan, Diviš Pavel, Dobrovolný Radek - Diviš Milan(75´ Vejtasa), Pekárek Jaromír, Pospíchal Zdeněk, Růžička Tomáš(55´ Štolz) - Pitor Mirek, Olšanský Aleš.

branky:  Kralice  2´  Novotný  - Radkovice 8´, 11´,  43´  Pospíchal 

 

Hosté zaspali úvod utkání a domácí toho perfektně využili, domácí Novotný běžel po dlouhém autu sám na brankáře a vstřelil branku, stav byl tedy již ve druhé minutě 1:0 pro domácí.

Hosty tato branka nakopla a od té chvíle měli zápas pevně ve svých rukách. Již v 8´ minutě se krásně trefil Pospíchal, od postraní čáry překvapil domácího brankáře a stav byl tedy 1:1. Na druhou branku se nemuselo dlouho čekat, míč si vzal opět Pospíchal a z dálky napřáhl, domácí brankář míč neudržel a propadl do sítě, stav byl tedy 1:2 pro hosty. Během 10 minut se tedy stav utkání otočil. Hosté se dostávali do dalších šancí, ale bohužel se jim nevedlo v zakončení. Pitor běžel sám na brankáře, nepovedlo se mu zakončit, Pekárek ve slibné šanci střílel pouze do brankáře. Na konci poločasu Pavel Diviš našel pěknou přihrávkou Pospíchala a ten obloučkem přehodil brankáře, Pospíchal dovršil svůj první hattrick v dresu Radkovic. Po prvním poločase byl tedy stav 1:3 pro hosty.

V druhém poločase hosté pouze bránili a spoléhali se na brejky, brejkové situace bohužel řešili vždy špatně a nepodařilo se jim navýšit brankový účet. Domácí pokračovali ve své špatné hře a hostující branku skoro neohrozili.

Konečný stav tedy vyzněl lépe pro hosty. 

Rád bych touto cestou pozval všechny fanoušky na nedělní zápas, který odehrajeme na domácí půdě s Přibyslavicemi B.