Hartvíkovice - SK Radkovice

08.11.2012 18:57

 

Hartvíkovice – SK Radkovice 5:0 (3:0)

Sestava: Chocholouš Mirek - Hlouch Tonda, Diviš Pavel, Hlouch Milan, Dobrovolný Radek - Hejda Tomáš, Pevný Milan, Pekárek Mirek, Nedvědický Karel - Růžička Tomáš, Plíšek

 

Do Hartvíkovic jsme přijeli s velmi rozpadlou sestavou a výkon se tomu taky tak podobal. Bohužel domácím jsme jejich brankové příležitosti připravovali sami a oni je snadno proměňovali. Ze strany hostů stojí pouze za zmínku obrovská šance Pekárka, kdy za stavu 1:0 byl sám před brankářem, bohužel netrefil ani branku.

První poločas skončil 3:0 pro domácí a o třech bodech bylo rozhodnuto. Do druhého poločasu domácí vystřídali a jejich hra už nebyla tak přímočará jako v první půlce. Hosté bohužel přijeli pouze v 11 lidech a na lavičce tedy nikoho neměli. Domácí v druhé půlce přidali ještě dvě branky, opět po velkých chybách v obraně a zápas tedy skončil 5:0 pro domácí.

Bohužel, doplatili jsme na velké množství chyb v obraně a taky na to, že jsme přijeli pouze v 11 lidech, v útoku dostal možnost navrátilec Plíšek, bylo ovšem znát, že dlouho fotbal nehrál.

Poslední zápas sehrajeme tuto neděli od 13:30 hod na domácím hřišti proti celku Budišova B, tímto zveme všechny fanoušky na poslední utkání v tomto roce.