SK Radkovice - Jaroměřice B

21.05.2012 17:29

 

SK Radkovice - Jaroměřice B (1:0) 2:2

Sestava SK Radkovice: Harant Ondra - Dobrovolný Radek, Pekárek Marek, Hlouch Milan, Hlouch Tonda - Pitor Mirek, Diviš Pavel, Jelínek Radek, Pelikán Ivo - Pevný Milan, Olšanský Aleš

V průběhu druhého poločasu do hry zasáhli Růžiška Tomáš, Dufek Josef

 

 

Hosté přijeli do Radkovic s jasným cílem a tím bylo získat 3 body. Jako vedoucí celek třetí třídy začali aktivněji a v začátku byli aktivnější a stříleli na bránu z každé pozice, žádná ze střel neskončila v brance.

Radkovice s postupem času vyrovnali hru a snažili se kombinovat. Hosté měli několik slibných šancí, po kterých buď netrefili branku nebo zasáhl domácí brankář. Po jedné akci domácích skončil míč u hostujícího obránce, ten nahrál brankářovi, ale přihrávka se mu nepovedla, celou situaci dohrál Olšanský a byla z toho penalta pro domácí. Míče ujal Jelínek a nedal hostujícímu brankáři šanci, míč poslal na opačnou stranu a domácí se ujali vedení. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Ve druhé půlce byla hra překvapivě vyrovnaná a hostující hráči nevěděli co hrát. Za zmínku stojí několik standartních situací hostů, kdy buď trefili zeď nebo přestřelili branku.

Myslím si, že pro všechny fanoušky a diváky bylo překvapením, jak slabí výkon hosté předváděli. Domácí zkušeně kontrolovali hru a hosty k ničemu vážnějšímu nepouštěli. Po jednom rohu domácích, který zahrával Jelínek navýšili domácí vedení na 2:0, když si na tento roh naběhl Dufek a nikým neatakovaný zakončil na zadní tyči. Po této brance domácí stále byli aktivnější, bohužel svoji aktivitu už nedokázali proměnit v branku a hosté trestali.

Z jedné naší brejkové akce, která neskončila brankou byl brejk pro hosty. Domácí záložníci se nestihli vrátit po rychlém rozehrání brankáře, na levé straně se uvolnil hostující hráč a naservíroval krásný míč útočníkovi, ten se nemýlil a snížil na 2:1. Hosté vycítili šanci na zisk aspoň jednoho bodu a zkusili domácí zatlačit, z jejich hry vznikla další standartní situace. Hosté ji zkušeně rozehráli do strany a tam nikým neatakující hráč krásně zakončil 2:2. Nutno říct, že domácí při této standartce zaváhali a nepřečetli celou situace, z pohledu diváka bylo jasně vidět, že rozehrávající hráč bude míč přihrávat na střelu mimo zeď, bohužel stalo se, stav byl 2:2. Do konce zápasu se už nic nezměnilo a zápas tedy skončil 2:2.

Několik postřehů ze zápasu. Domácí nezvládli takticky udržet vítězství, pokud vedeme 2:0 tak se krajní záložníci nemusí tak hnát dopředu (první branka soupeře je tomu důkazem). Za takového stavu by se mělo dodržovat pravidlo dopředu můžeš ale dozadu musíš.

Něco k soupeři. Hosté u nás nepředvedli nic zvláštního a svojí hrou nás moc nepřehráli, to Okříšky B byla jiná třída. Pokud postoupí a budou hrát v tomhle složení, tak to budou mít v okrese opravdu těžké, každý zápase je ale jiný a třeba v okresu uhrají nějaký ten bodík :-)

Poslední věc, kterou tu musím napsat je poděkování fanouškům, byli jste hodně slyšet a to každého potěší, ještě jednou děkujeme za podporu a těšíme se až Vás zase uvidíme.

Fotky ze zápasu: milda.JPG, pavel.JPGsouboj ve vápně.JPG, pity.JPGstandartka.JPG