SK Radkovice - Budišov B

25.11.2012 08:38

 

SK Radkovice – Budišov B 4:1 (3:0)

Sestava: Chocholouš Mirek - Hejda Tomáš, Diviš Pavel, Hlouch Milan, Dobrovolný Radek - Nedvědický Karel, Pospíchal Zdeněk, Pekárek Mirek, Hejda Tomáš - Olšanský Aleš, Růžička Tomáš.

Branky za domácí: Pekárek (pen.), Nedvědický, Pospíchal, Olšanský

 

Tak jak je již poslední dobou tradicí, sestava se lepila na poslední chvíli. Zápas začal za oboustrané opatrnosti, ale hosté byli na začátku přeci jen aktivnjěší. Žádné mužstvo nechtělo udělat chybu a tak se hra odehrávala ve středu hřiště. Domácí se postupem času dostávali více do hry a tlak hostů byl pryč. To v 25. minutě si naběhl do vápna domácí Pekárek, byl stažen k zemi hostujícím obráncem a rozhodčí nařídil penaltu, Pekárek ji s přehledem proměnil a poslal domácí do vedení 1:0. Od tohoto momentu převzali iniciativu domácí a snažili se navýšit brankový účet. Ve 30. minutě se nádherně uvolnil Olšanský, přehodil brankáře, ten stačil míč vyrazit pouze k Nedvědickému a ten už měl jednoduchou práci, navýšil stav  pro domácí na 2:0. Netrvalo to dlouho a ve 40. minutě si Pospíchal pohrál s hostující obranou, střelou o tyč dostal domácí do třígolového vedení, stav byl v poločase tedy 3:0. Ve druhém poločase domácí přežili několik nebezpečných akcí hostů, pak se hra opět vyrovnala a domácí se snažili tento stav udržet a kontrolovali hru. V 60. minutě se krásně prosadil ještě Olšanský a bylo jasné, kdo si připíše důležité 3 body. Hosté se v utkání dostali ještě k jednomu trestnému kopu a z něj se jim podařilo korigovat na 4:1. 

Nutno dodat, že Budišov přijel značně posílen ve středové a útočné řadě, obrana zůstala bohudík stejná a tak si Budišov odvezl přídel, jak tomu bývá zvykem. Hostující mužstvo se ale předvedlo v dobrém světle a dobrých dvacet minut nás přehrávalo, bohužel jejich šance neskončili brankou a tak jejich tlak opadl.

Touto cestou bych chtěl poděkovat všem fanouškům, kteří nám v průběhu podzimní části hlasitě fandili a byl bych rád kdyby tomu bylo i v jarní části.