Ocmanice - SK Radkovice

26.10.2012 09:07

 

Ocmanice – SK Radkovice 1:2 (1:0)

Sestava: Chocholouš Mirek - Hlouch Tonda, Diviš Pavel, Hlouch Milan, Hejda Tomáš - Růžička Tomáš, Pevný Milan, Pekárek Mirek, Nedvědický Karel - Pospíchal Zdeněk, Olšanský Aleš.

branka hostů: Diviš Pavel, Pekárek Mirek

 

Tentokrát jsme zajížděli na půdu Ocmanic, které měly stejně bodů jako my. V minulém zápase jsme stejně jako domácí utržili debakl. Zápas, který začínal před polednem, se začal hrát v mírné mlze. Domácí se snažili kontrolovat hru, ale hosté jim byli důstojným partnerem. Postupem času se hra vyrovnala a každý z týmů se dostal do několika slibných šancí. Bohužel pro nás po špatné rozehrávce jsme domácím nabídli šancí a oni ji proměnili, za vápnem napřáhl domácí záložník a míč uklidil k tyči, pro domácí tedy 1:0. Do konce poločasu se nic zajímavého nestalo a do šaten se tedy šlo za stavu 1:0 pro domácí. 

Do druhé půlky hosté nastoupili trochu aktivněji a domácím se nedařilo kombinovat. Po jednom nákopu za obranu se dostal do šance domácí útočník, bohužel pro ně netrefil branku. Hosté ještě více přidali a v této fázi domácí přehrávali. Nakonec se vyrovnání dočkali, to když si na míč počkal Diviš Pavel a z výpna střelou z otočky uklidil míč k tyči. Od tohoto momentu domácí nevěděli co hrát a nedařilo se jim držet míč. Trest přišel těsně před koncem utkání. Diviš Pavel potáhl míč po vápně, pak jej přihrál osamocenému Pekárkovi a ten už věděl, co s míčem udělat, levačkou se krásně trefil k tyči a stav byl tedy 1:2 pro hosty. Domácí tento úder dostal na kolena a do konce zápasu si nic vážného nevytvořili.

Z Ocmanic tedy vezeme hodně důležité body, které musíme potvrdit v posledním domácím utkání s trápícím se Budišovem B. 

Touto cestou bych chtěl pozvat všechny fanoušky na již už zmiňovaný poslední domácí zápas v podzimní části, který se hraje v neděli 28. října od 14:30 hod.